4.8/5 - (9 votes)

Tърсиш бърз потребителски кредит – не търси повече, ще го намериш тук!

Колко ти трябват?
Кандидатстваш дистанционно и без такси. При одобрение подписваш договора си онлайн.


Експресен отговор

Потвърждение в рамките на няколко минути след онлайн заявка

бързи кредити

Коректни компании

Заемите се отпускат от водещи компании с добро обслужване

Спешни бързи кредити


Онлайн услугата спешен кредит веднага ви позволява да получите спешно кредитиране чрез онлайн заем само с личната си карта, без да предоставяте други документи, доказващи вашата платежоспособност.
Преди няколко години беше невъзможно да се получи спешен заем само с документ за самоличност. Понастоящем такива заеми се отпускат от немалък брой финансови организации.
Кредитът, който се отпуска за 15 минути само срещу лична карта, има своите особености. Трябва да знаете за тях, за да избегнете ненужни плащания и да не станете жертва на финансови измами.


Някои кредитни компании могат да изискат и да се представи отчет за доходите, но не всеки гражданин обаче може да отговори на тези изисквания.
Кредитите, отпускани спешно само с лична карта, се избират по няколко причини:
• Липса на официални доходи и невъзможност за предоставяне на удостоверение за доход;
• Вашата спешна нужда от пари и липсата на време за събиране на пълен пакет от документи;
• Невъзможност за посещение на клона на банката поради липса на клонове в населеното ви място или поради отдалечеността на вашата месторабота.


Една от най-неприятните и отнемащи време процедури за кредитополучателите, свързана с посещение на традиционна банка, е събирането на документи за различни случаи. Когато спешно се нуждаем от пари, в очакване на бюрократични закъснения, ръцете ни сякаш са вързани. Спешните гаранции в заложните къщи също имат много подводни камъни. Но не бързайте да се отчайвате – микрофинансовите организации се грижат за клиентите си, като предлагат спешни заеми само с лична карта като единствен документ и то с одобрение до минути и отпускане в същия или на другия ден.

заяви кредит