Сигурен бърз кредит

4.9/5 - (8 votes)

Ако си търсите бърз кредит със сигурно одобрение, то правилното място за вас са фирмите за бързи кредити. Техните кредитни продукти са идеалното решение за кредитополучатели, които няма от кого да поискат пари на заем и се нуждаят от средствата веднага.

Предимства на сигурния експресен кредит

Предимството пред обикновения банков заем, е че при фирмите условията обикновено са много по-гъвкави и достъпни. Колебливата кредитоспособност или променливите доходи често не са проблем, което прави малките заеми за частни лица евтина алтернатива – особено за самостоятелно заетите лица.

Сега няма нужда да уговаряте предварително среща в банката с поръчители. Отивайки в най-близкия клон на кредитна компания и само с лична карта без удостоверение за доходи и без обезпечение ще получите исканата сума пари назаем. Фирмите отпускат средства без излишна документация, без чакане на опашки и без събиране на подписи на служители от различни отдели. 

Общи изисквания

Няма значение дали става въпрос за обикновен заем на вноски или експресен заем до заплата – има няколко изисквания, които трябва да изпълните, за да получите одобрение на заема. Тези критерии се изискват от закона при отпускане на заеми и имат за цел да защитят кредиторите и кредитополучателите:

– да сте гражданин на Република България;

– да сте на възраст над 18 г.;

– да имате сметка в банка в България;

– да получавате редовен доход;

– да имате достатъчно добра кредитоспособност.

Можете също така да дадете данни на втори кредитополучател, когато кандидатствате за кредит. Това увеличава вероятността искането да бъде одобрено от кредитора. Това е така, защото при втори платежоспособен кредитополучател се отчита наличният месечен нетен доход и на двамата. Размерът на разполагаемия нетен доход е решаващ за одобрението на кредит.

Ние, екипът на дигиталната платформа barzicrediti.eu, помагаме на хората да получат заем без доказване на доход, без гаранции и без поръчители. Вижте нашето сравнение и кандидатствайте с бутона Заяви!