Лесни кредити  

4.8/5 - (13 votes)

Кой дава най-лесно бърз кредит

Финансовите институции предлагат кредити с лесно одобрение, като в повечето случаи той има фиксиран лихвен процент. Когато решите каква ще бъде сумата на вашия лесен кредит онлайн, който искате да получите, както и периода на плащане на ставките, вие ще знаете със сигурност каква ще бъде крайната цена и какви ще бъдат лихвите. Основната идея е, че с увеличаването на размера на кредита, ще се увеличи и размера на лихвите. Кредитните компании отпускат лесен кредит до 8000 лв. Когато търсите най-добрата сделка за вашия най-лесен кредит, сравнявайте ГПР. Колкото по-малък е ГПР, толкова по-евтин е кредита.

Лесни кредити с лошо цкр

Когато търсите бърз и лесен кредит, но имате влошена кредитна история, се опитайте да сравните оферти на фирми, които предлагат решения за хора с просрочия. Може да намерите лесен кредит със закъснели вноски от една от кредитните компании, които оперират на финансовия пазар у нас. За лесни кредити обяви онлайн може да намерите повече информация във форумите и социалните медии.

Защо е по-добре да изберете финансова институция, вместо банка?

Защото банките не могат да ви предоставят кредит до заплата или на вноски. Има някои разлики между фирми отпускащи лесно бързи кредити и банки, като например, че фирмите предлагат кредити с малки суми за кратък срок, не работи с депозити и има различни лихви и такси. За лесен кредит от банка може да ви потърсят извлечение от сметка, доказващо дохода от последните месеци, копие от трудов договор и стаж на последната ви месторабота. В случай на банков заем, е доста трудно да се получат кредити за безработни, защото банките изискват обширна документация и анализът им отнема по-дълъг срок. По тази причина, ако сте без трудов договор, по-добре се обърнете към фирмите за бързи кредити.

Вече не е необходимо предварително да се уговаряте с поръчители, да имате удостоверение за доход или да предоставяте обезпечение. С нашата онлайн услуга се опитваме да помагаме на хората да получат лесен заем без гаранции и поръчители. Кандидатствайте от нашата платформа сега с бутона Заяви.