Кредит до 5000 лв.

4.8/5 - (11 votes)

Нуждаете се спешно от 5000 лв. на заем, но нямате време да събирате документи, да пътувате до физически офиси, да се редите по опашки и да чакате по гишета? Тогава може да изберете опцията да кандидатствате за потребителски кредит от фирмите, които одобряват заявките до минути, условията са оптимално улеснени, а парите получавате до 24 часа.

Клиентите на кредитните компании не трябва да потвърждават платежоспособността си с доказване на доход, банково извлечение и др. За да сключите договор за кредит е необходимо:

  • да изберете финансова организация;
  • да се регистрирате в сайта на фирмата;
  • да посочите срока и размера на заема;
  • да попълните задължителните въпроси във формуляра;
  • да изчакате заявлението да бъде одобрено и парите да бъдат преведени.

Как да получите 5000 лв.?

Получаването на кредит се извършва чрез подаване на заявление от официалните уебсайтове на финансовите институции, които съдържат подробна информация за правилата за отпускане на средства. Ако имате затруднения при попълването на въпросника, можете да се свържете с техническата поддръжка на сайта, която обикновено работи денонощно. Кредитополучателите могат да изберат най-удобния вид комуникация: телефон, чат, скайп или електронна поща. Парите се превеждат по един от следните начини – в брой от офис, чрез каса на Изи Пей или чрез банков превод на банковата ви сметка.

Как да погасите заема?

В някои случаи служителите на кредитната компания могат да се обадят на клиента, за да изяснят условията на споразумението. Финансовите организации предлагат различни начини за погасяване на дълга. Единият начин е чрез сайта, чрез личната сметка, като услугата е достъпна по всяко време: парите се превеждат директно от банковата ви сметка по сметката на кредитора. Възможно е депозиране на средства чрез терминали за самообслужване, както и чрез банкови каси, но за тези начини трябва да имате данните на компанията. Във всеки случай, преди да вземете заем от 5000 лева, трябва да се уверите в своята платежоспособност.