Кредит до 500 лв. с лошо ЦКР

4.7/5 - (6 votes)

Онлайн кредит до 500 лв.

Търся пари на заем до 500 лв.

Когато обстоятелствата ви принудят да си кажете „търся пари на заем“, най-бързият,достъпен и лесенначин даполучите необходимата сума пари, е да кандидатствате забърз онлайн заем.

Бърз онлайн кредит до 500 лв. с постоянен трудов договор

Финансовите институции поставят редица условия, на които клиентът трябва да отговаря, ако иска да получи бърз достъп до заем, докато получи заплата. Клиентът трябва:

– да има българско гражданство и законно пребиваване в България;
– да е на възраст между 18 и 70-75 години;
– да няма непогасявани задължения;
– да може да докаже стабилен месечен доход за осигуряване на изплащането на заема;
– да може да поеме плащането на съответния заем до получаване на заплатата, в срока и стойността, установени при сключването на договора между финансовата институция и кандидата;
– да разполага с актуален телефонен номер и валидна банкова сметка, отворена на името на заявителя за онлайн кредит,
– да има услуга за интернет банкиране или поне достъп до онлайн финансова информация.

Паричен кредит за 500 лв.

Изплащането на вашия паричен кредит от небанково дружество е лесно, тъй като за да върнете сумата на парите, можете уверено да използвате една от четирите опции:

– каса;
– кредитна карта;
– зареждане за плащане;
– директно плащане от вашия дебит.

Как да кандидатствам за пари на заем до 500 лв?

Заявлението за кредит се попълва за максимум 5 минути с исканите данни и се прилагат данните от документа за самоличност. Минималната възраст от 18 години, българско гражданство и местожителство в България са задължителни условия, които трябва да бъдат проверени, преди да кандидатствате за бърз онлайн заем.

Сред най-лесните начини да се справите с трудна финансова ситуация е да се обърнете към финансовите компании за бързите кредити от нашия списък. Тези внимателно подбрани фирми и техните предложения ви дават шанс да получите парите си до 24 часа. Кандидатствайте сега с бутона Заяви и изчакайте сумата да пристигне във вашата банкова сметка.